De kerntaken


Operaten, ontwerpen, advies, systeemtechniek en trainingen. Dat is nogal een mond vol, maar dat is wel precies wat we doen. Lichttechniek in het algemeen, is een erg breed werkvlak. Vandaar dat we in onderstaande punten zullen omschrijven in welke soort omgevingen wij te vinden zijn. Onze expertise en ervaring bevindt zich vooral op het vlak van live entertainment verlichting en buiten-architectuur verlichting. Wat dat inhoud, is in de volgende punten te lezen.

Live podium verlichting


De meest sprekende en bekende tak van de diensten die wij leveren. Een band of artiest staat op een podium op een festival, een concert of in een poppodium de sterren van de hemel te spelen en de lampen versterken de sfeer die de band neerzet. Het is de lichttechnicus bekend dat de mensen voor de band komen, niet voor het licht. Het licht is daarom vooral versterkend in de muziek en benadrukt de accenten en tilt de show naar een hoger niveau. In deze sector hebben wij ruim 10 jaar ervaring, werkend met uiteenlopende stijlen muziek. Singer songwriters, rockbands, popartiesten, metalbands, schlager, indiepop, klassiek, jazz, blues, het is ons allemaal bekend.

Live Club verlichting


Discotheken, clubs, maar ook tot dansavond omgetoverde zalen. Het licht maakt de sfeer van de avond en lokt het publiek richting de dansvloer. De focus ligt vooral op het publiek en de muziek: sfeermaken en lekker dansen! In deze categorie begon bij ons de passie voor verlichting. Met een flinke lading aan ervaring in bekende discotheken in de omgeving Zuid-Limburg, een aantal vaste organisatoren waar wij terugkerende evenementen mogen verlichten alsook bij vele eenmalige producties. Met ruim 12 jaar ervaring kunnen wij stellen dat wij hier kind aan huis zijn. Disco, soul en funk, of EDM, techno, deephouse, hardstyle, drum 'n bass en dubstep, het kan allemaal!

Park en Natuurverlichting


Disco in het bos? Bijna, maar niet helemaal. Bij parken kan je denken aan een wandelpark, maar vergeet vooral de pretparken en dierentuinen niet. Ondanks dat deze over het algemeen overdag bezocht worden, kan de verlichting zeker iets uit maken, zeker in het najaar en de winter! Denk dan aan speciale winter evenementen, halloween of kerst evenementen. Sinds circa 5 jaar zijn wij actief in deze tak van sport, met verschillende projecten op kleine schaal in grote tuinen, als op grote schaal in natuurparken en pretparken. De sfeer neerzetten die de klant wenst en past bij het evenement of de tijd van het jaar. Het is als een schilderij inkleuren, maar dan in het echt!

Architectuur en gevel verlichting


Het valt het minste op, maar geeft het mooiste effect! Al eens door een historisch centrum gelopen in de avond? De meeste gebouwen zijn goed zichtbaar in zulke steden,... tot het licht uit gaat. Het valt niet eens zo zeer op, tot het moment dat het er niet meer is. Dat is de kracht van gevelverlichting. Dit is uiteraard zo bont te maken als de klant het wilt, met verschillende kleuren, wisselende kleuren en patronen, Een simpele verlichte gevel, of een eyecatcher in de omgeving. In deze sector zijn wij sinds circa 5 jaar actief en hebben zowel gevels in 'wit' als in kleur verlicht, van dorpspleinen tot iconische gebouwen.


Gegevens
Nox Lights
Hurksestraat 19
5652 AH Eindhoven

+31 (0) 630726017
info@noxlights.nl

Onze systemen
High End Systems: Hog4-range  
 
MA Lighting: GrandMA 2  
 
Obsidian: Onyx NX-range  
 
Follow-Me Tracking Solutions

 
Visual Productions: CueCore + Cuelux PRO + Kiosc  
 
Capture Sweden: Capture 2021  
 
Arkaos: MediaMaster PRO