NOX Lights

Lighting... and more!
Diensten: Ontwerp, Operaten & Systeem

Ontwerp

Niet alleen een concert komt tot stand met een ontwerp voor het podium en een lichtplan, maar ook een park, gevel, kunstwerk of compleet festival. Voor elke productie of productie aanvraag wordt een ontwerp voorzien. Geen lukrake technische termen op een offerte, maar een 3D computer rendering voorzien van foto's, eventueel video's en een presentatie. de Nox Lights studio is van alle gemakken voorzien om zulke 3D renderingen te creëren en ook om deze renderingen te gebruiken om het grootste deel van het programmeerwerk al voor te bereiden in de lichttafel. Dat scheelt niet alleen behoorlijk tijd op locatie, maar geeft ook ruimte voor meer creativiteit voor jouw productie!

Diensten: Ontwerp, Operaten & Systeem

Operaten

Zorgen voor een goede sfeer tijdens jouw productie of show, door het licht te bedienen als operator. In een vaste installatie, een éénmalige productie of op tour. Voor elke toepassing zijn verschillende tools aanwezig om dit tot een goed einde te brengen. Niet op de laatste plaats, de juiste apparatuur om ook audio zonder vertraging te ontvangen als Operator zijnde, timing is immers cruciaal!

Diensten: Ontwerp, Operaten & Systeem

Systeem

Werkt het allemaal? Verschillende systemen aan elkaar verbinden, een infrastructuur opzetten voor de verlichting, motionsystemen, remote-volgspot systemen, lichttafels, nodes en uiteraard de verlichting. Als het eenmaal werkt, is het een eitje, maar wat nou als het niet werkt? Zorgen voor back ups, redundancy en een failsafe systeem zijn dan woorden die je graag hoort en uiteraard uitgevoerd ziet worden. Niet alleen zorgen dat het werkt, maar dat het blijft werken, dat is het belangrijkst!

  Onze systemen / Systeemkennis:

  High End Systems: Hog4-Range

  Visual Productions: CueCore, CueLux PRO, Kiosc

  Obsidian: Onyx Range

  Follow-Me: 3D, Track-iT

  Capture Sweden: Capture 2023

  Arkaos: Media Master PRONox Lights

Hurksestraat 19

5645 CG Eindhoven+31 (0) 6 307 260 17

info@noxlights.nl© Copyright 2023 Nox Lights
Design: TemplateMo